Praktijk voor Therapie
Coaching en Training

Juliana de Lannoylaan 46
5582EC Waalre
Telefoon: 06-41380707

Logo

Counselling & Coaching

Counselling & Coaching zijn gesprekstechnieken die erop gericht zijn om jouw ideeën over jezelf en je situatie te formuleren en te verhelderen. In een ontspannen sfeer breng je samen met mij aan het licht wat naar jouw mening zinvol is om te doen. Eerst worden jouw doelen en wensen uitgesproken en op papier gezet, daarna ga je, gesteund en gestimuleerd door mij, aan de slag om ze te verwezenlijken. Zo ontstaat zelfkennis en inzicht in hoe jijzelf meer richting aan je leven kunt geven. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet altijd. Het is wel interessant (het gaat immers over jezelf) en vaak leuk en verrassend. De gesprekken zijn vertrouwelijk.

Counselling en coaching liggen dicht bij elkaar maar zijn in de kern verschillende activiteiten, die het best in de praktijk kunnen worden uitgelegd aan de hand van voorbeelden in relatie tot jouw eigen situatie.

Naast het coachen van kinderen en volwassenen, verzorg ik ook opleidingen en trainingen voor bedrijven en instellingen. Ik genoot mijn studie bij de ‘Opleiding voor Counselling en Coachen’. Zie ook: www.Gcoach.nl